ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι ΓτΚ στο Ευρωκοινοβούλιο
29-11-2013
Σε στρογγυλό τραπέζι, που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής DG.SANGO και τους Γιατρούς του Κόσμου, στις 27/11/13, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, που εκπροσωπηθήκαν από την πρόεδρο τους Λ. Μαίλλη, κατέθεσαν την δραματική πραγματικότητα της Υγείας στην Χώρα μας.
Η κατάμεστη αίθουσα, στη οποία παρευρίσκονταν τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές  και Ευρωβουλευτές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία), έμεινε σιωπηλή μπροστά στα στοιχεία και τις μαρτυρίες. Τα στοιχεία των ανασφάλιστων εγκύων γυναικών, που δεν έχουν πρόσβαση για πρόληψη και περίθαλψη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον τοκετό. Τα στοιχεία των ανασφάλιστων και φτωχών παιδιών που δεν έχουν περίθαλψη και καμία πρόσβαση στους δωρεάν εμβολιασμούς, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην Υγεία και την οικονομία της κοινωνίας.
Τώρα δεν υπάρχει άλλοθι. Οι ευρωβουλευτές ξέρουν. Δεν θέλουμε άλλα λόγια. Περιμένουμε δράση, για να στηρίξουμε την πρόσβαση στην δωρεάν Υγεία της εγκύου γυναίκας και του παιδιού στην Χώρα μας, αυταπόδεικτο και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.