ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ενημερωτική εκδήλωση για τους εμβολιασμούς των ενηλίκων


19/10/2013
By
Επιστημονική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα  «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά», διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Χαλκιδέων και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, με τη στήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και της Φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Ελλάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, στην αίθουσα Παπαδημητρίου, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 6:30 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ομιλητής θα είναι ο παθολόγος Βασίλειος Πεππές. Μετά την εισήγησή του, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.
Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης («με την παρουσία ενός άξιου επιστήμονα και πλήρη θεματολογική κάλυψη», όπως προαναγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Υγείας -και γιατρός- Γιώργος Βοσκός, ο οποίος θα έχει τον συντονισμό της) είναι η ενημέρωση του ενήλικου πληθυσμού –ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων αλλά όχι μόνον αυτών- σχετικά με τον αυξημένο κίνδυνο για την υγεία τους που αντιπροσωπεύει η παράλειψη του προληπτικού εμβολιασμού για μια σειρά από ασθένειες, όπως γρίπη, πνευμονιόκοκκος, μηνιγγόκοκκος, τέτανος, διφθερίτιδα, φυματίωση, ηπατίτιδα, έρπητας ζωστήρας, καρκίνος τραχήλου μήτρας κ.α.